M2M Energy Management

Ontwikkeld om slim energiebeheer te meten voor organisaties met meerdere vestigingen

Elke kilowatt energie die wordt verbruikt staat gelijk aan hoge kosten en aan hoge koolstofuitstoot. De toenemende kosten voor elektriciteit en steeds strengere milieuwet- en regelgeving vraagt van organisaties dat ze hun energieverbruik slim inrichten om het risico op inkomstendevering en schade aan hun reputatie te voorkomen.

Smart Meters is de enige oplossing die u hierbij helpt. Voor een daadwerkelijk lager stroomverbruik hebt u immers nauwkeurige gegevens op apparaatniveau nodig. Energy Data Management (EDM) van Vodafone is het slimme antwoord. Met EDM kunnen organisaties het stroomverbruik in iedere vestiging en faciliteit en in ieder netwerkapparaat meten, bewaken en beheren.

De oplossing maakt gebruik van uw bestaande bewakingssystemen, zodat real-time waardevolle gegevens worden vastgelegd. Van productiesystemen en pc´s tot verwarming en verlichting: EDM biedt het inzicht dat u nodig hebt om weloverwogen besluiten over uw energieverbruik te nemen.

Dankzij een centrale en proactieve benadering van energiebeheer kunnen organisaties:

  • Betere tarieven uitonderhandelen en hun uitgaven voorspellen
  • Het energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten verlagen
  • Aan hun doelstellingen ten aanzien van duurzaamheid én aan hun wettelijke verplichtingen voldoen
  • Energiegrootverbruikers in beeld brengen voor ze invloed kunnen uitoefenen op de operationele kant van het bedrijf

Vodafone beschikt wereldwijd over meer dan 224.000 vestigingen. We implementeren onze oplossing wereldwijd op een succesvolle manier. Daardoor heeft Vodafone een kostenbesparing van 29% in 200 vestigingen gerealiseerd. Bovendien hebben sommige bedrijven binnen Vodafone Groups hun energierekeningen met wel 40% zien afnemen.

Related documents


pdf

Energy Data Management Document

Download our document • 2.7MB